Nieuw kerngroepslid gezocht!

 

Nieuw kerngroepslid gezocht!

We zoeken een of meer nieuwe leden voor onze kerngroep. Onze kerngroep bestaat nu uit twee inwonende leden, één aspirant-lid en twee uitwonende leden. Bij ons in huis kunnen maximaal negen tijdelijke huisgenoten meeleven. De meeste van hen hadden geeDSC03311n dak boven het hoofd toen ze bij ons werden aangemeld. Vanuit ons huis proberen ze hun leven weer op de rails te krijgen om daarna – op eigen kracht of met hulp van anderen – verder te gaan.

Als kerngroep dragen we de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen in huis. Ieder van ons heeft naast het leven in De Wonne Almelo ook activiteiten buiten de deur. De tijdelijke huisgenoten hebben externe begeleiding voor het aanpakken van hun problemen hulpverlening, bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, een medewerker van Aveleijn of de RIBW. Daarnaast hebben ze een kerngroepslid als mentor in huis.

Wil je meer weten over het kerngroepslid zijn in De Wonne Almelo? Neem dan contact op met ons. We geven graag meer informatie en er is natuurlijk de mogelijkheid om eens te proeven aan het Wonne-leven.