Biodanza in De Wonne

Geplaatst op


‘Biodanza met Arjan en Caroline’

Arjan vertelt: ‘Biodanza heeft er voor gezorgd dat ik me veel beter in mijn vel ben gaan voelen. Zelf was ik helemaal geen danser maar toen ik in 2004 met Biodanza in contact kwam ben ik meer en meer van deze vorm van beweging en dans gaan houden’.Biodanza laat je dansen vanuit je gevoel. We dansen op verschillende muzieksoorten en of je nu oud of jong, soepel of stram bent iedereen kan eraan meedoen. Het is niet nodig om goed te kunnen dansen. De muziek en de oefeningen helpen je uit je hoofd te komen en op een fijne manier contact te maken met je lichaam en je gevoel.

Biodanza is geen therapie, maar versterkt wel het lichte, gezonde deel dat in jou aanwezig is. Biodanza is een effectieve manier om meer in balans te komen. Het heeft ook een positief effect op je weerstand en vitaliteit en helpt om spanningen en stress te verminderen.

Biodanza kan helpen om weer in je eigen kracht te gaan staan, om meer plezier te ervaren in je leven en te genieten van de dingen die er nu zijn.

Arjan Ramaker en Caroline Delmelle geven samen op vijf dinsdagavonden een korte cursus Biodanza in onze woongemeenschap. Groepsgrootte: maximaal 12, minimaal 6.

Waar en wanneer?

Op vijf dinsdagavonden, in principe op: 10, 17, 24 en 31 maart, 7 april 2020

Plaats: de Franciscuskapel (zijdeur De Wonne Almelo)

Tijd: 20.00 – uiterlijk 21.30 uur.

Opgave en kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden, Arjan en Caroline bieden ons dit aan.

Opgave bij Heileen, dewonnealmelo@heileenholman.nl , 06-29597780