Maandelijkse Open Avond begint weer!

Geplaatst op


Op vrijdag 25 maart a.s. beginnen we weer met onze Open Avonden. Het karakter hiervan is vooral gezelligheid en ontmoeting. We beginnen vanaf 20.00 uur en het duurt tot uiterlijk 23.00 uur.

We beginnen zo’n avond met koffie en thee, en daarna is er (onder het genot van een drankje en hapjes) ‘voor elk wat wils’. Soms is er een speciaal programma, vaak worden er ook spelletjes gespeeld. Daaraan kun je meedoen, maar je kunt er ook voor kiezen om nog wat met anderen blijven praten, buiten een sigaretje te roken of al wat vroeger naar huis of elders te gaan.

De Open Avonden zijn ‘altijd’ op de laatste vrijdag van de maand, en in de zomer ligt het 1  of 2 maanden stil. De organisatie is in het handen van ons, Rinus, Karin en Heileen (met ondersteuning van Frans). Hulp bij het opruimen wordt altijd op prijs gesteld. En zoals gebruikelijk is in De Wonne: deelname is gratis, en frisdrank staat vanaf 21.00 uur klaar, evenals een pilsje of wijntje (maximaal 3, waarvoor je 50 cent per fles c.q. glas betaalt).

Op deze eerste Open Avond na een lange coronastop, willen we ook kijken waar de wensen van de aanwezigen liggen. Daarbij hopen we dan in de komende maanden aan te kunnen sluiten.

Opgave vooraf is niet nodig, al is het wel leuk om te weten of je denkt te komen!

Met hartelijke groeten,
Rinus, Karin, Heileen en Frans