Santiago de Compostela bereikt!

Geplaatst op


Gisteravond, terwijl de meesten bij de wedstrijd Heracles-Vitesse present waren, kwam ons kerngroepslid Daniëlle thuis uit Santiago de Compostela. Dinsdag was ze daar aangekomen. Al met al had ze te voet zo’n 1200 km afgelegd. Een bijzondere prestatie, vooral in de zomermaanden wanneer het snikheet is! Blij haalde ze het certificaat en zocht uit hoe ze weer naar Nederland kon komen. De wens om met de trein naar huis te komen, bleek schier onmogelijk. Dus vloog ze van de ene wereld naar de andere… Ludger en haar ouders wachtten haar op op het station in Almelo en later voegden de wedstrijdgangers zich bij het gezelschap.

Het werd een heerlijke zwoele zomeravond, waarop Daniëlle een kléin beetje vertelde over haar tocht en haar certificaat en volle stempelkaart toonde. Maar ook de ervaringen van de wedstrijd mochten er ruimschoots klinken!

Waarschijnlijk op de open avond in september zal ze aan de hand van  foto’s meer vertellen… en of ze haar ‘innerlijke’ doel bereikt heeft? Dat horen we nog!